Curry de peste cu lapte de cocos, rosii cherry si cartofi

de laylalala in Peste, 23 Mai 2010 | 5815 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri praf de curry
  • 400 ml lapte de cocos
  • 400 ml apa
  • 8 cartofi mici, decojiti si injumatatiti
  • 200 gr rosii cherry
  • 500 gr file de peste alb, taiat cubulete sau lasat intreg
  • 1 lingurita seminte de coriandru
  • 4 lamai, 2 stoarse de zeama si 2 taiate in felii
  • 2 linguri amidon dizolvate in 100 ml apa rece
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry de peste cu lapte de cocos, rosii cherry si cartofi:

Intr-o cratita, pe foc potrivit, incalzeste laptele de cocos cu praful de curry si apa.Adauga cartofii si lasa-i sa fiarba 15 minute pana cand s-au inmuiat.Adauga rosiile si pestele si lasa-le sa mai fiarba 8-10 minute pana cand pestele s-a facut cat trebuie.
Adauga semintele de coriandru, zeama de la 2 lamai si amidonul dizolvat in apa rece.Lasa preparatul pe foc, sa fiarba, inca 3-5 minute pana cand sosul se va ingrosa.Serveste preparatul cu felii de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry de peste cu lapte de cocos, rosii cherry si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb